“Mijn naam is Lianne van Riemsdijk. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen. Behalve dat ik een harde werker ben vind ik het belangrijk dat ik plezier haal uit de dingen die ik doe. Ik hoop dit plezier over te kunnen brengen op anderen met mijn taak als buddy.”
“Mijn naam is Maxim Westbroek. Ik ben graag een buddy omdat het een heel nieuw initiatief is voor in het dorp. Ik vind het leuk om in contact te zijn met mensen dat is via Buddies nu ook mogelijk. Zelf vind ik het ook goed dat de jeugd een kans heeft om zichzelf te bewijzen.”
“Mijn naam is Dirk Huijssoon. Mijn naam is Dirk Huijssoon, opgegroeid in Deil en tegenwoordig woon ik in Tilburg. Ik ben nog steeds elk weekend te vinden in Deil. Verder ben ik een aantal jaar actief geweest als voetbaltrainer van jeugdteams en heb ik zelf jaren gevoetbald bij Rhelico.”

“Mijn naam is Olivier Rademaker, een jongen met veel energie, ik ben aardig, behulpzaam en erg sportief. Ik ben graag een buddy aangezien ik het erg leuk vind om met kinderen te werken als oppas of iets anders.”

“Hoi, mijn naam is Jan Willem. Gastvrij, gedreven en gepassioneerd. Gemotiveerd om anderen iets te leren.”