Mijn naam is Lianne van Riemsdijk, ik ben 18 jaar oud en zit in havo 5. Behalve dat ik een harde werker ben vind ik het belangrijk dat ik plezier haal uit de dingen die ik doe. Ik hoop dit plezier over te kunnen brengen op anderen met mijn taak als buddy.
Mijn naam is Maxim Westbroek en ben 19 jaar oud en vanaf 2013 werkzaam bij Spar de Haas. Ik ben graag een buddy omdat het een heel nieuw initiatief is voor in het dorp. Ik ben graag in contact met mensen en dat kan nu ook via deze manier.
Mijn naam is Dirk Huijssoon, opgegroeid in Deil en tegenwoordig woon ik in Tilburg. Ik ben nog steeds elk weekend te vinden in Deil. Ik zit op het vierde jaar van de PABO in Tilburg. Dat is de opleiding voor leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben momenteel leerkracht in een groep 5 van een school in Goirle.

Mijn naam is Olivier Rademaker, een jongen met veel energie, ik ben aardig, behulpzaam en erg sportief. Ik ben graag een buddy aangezien ik het erg leuk vind om met kinderen te werken als oppas of iets anders, ik ben namelijk ook al 4 jaar lang voetbal trainer van de pupillen en de junioren, en heb een jaar lang stage gelopen op een BSO.

Hoi, mijn naam is Jan Willem, Student aan de Hotel Management School Maastricht. Hiervoor de Middelbare Hotelschool in Den Bosch gedaan. Gastvrij, gedreven en gepassioneerd. Gemotiveerd om anderen iets te leren.