Wat is een buddy?

Een Buddy komt bij u uit de buurt! Een Buddy is een maatje, een voorbeeld, een zus of een vriend. De Buddies zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over bepaalde eigenschappen. De belangrijkste eigenschap van elke Buddy begint bij betrouwbaarheid. U moet er voor 100% vanuit kunnen gaan dat de Buddy er altijd zal zijn en zich 100% inzet voor u, uw kinderen of bijvoorbeeld uw ouders.

Elke Buddy is anders, zoals elk mens uniek is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de Buddies op 3 verschillende gebieden aan te bieden: Oppas Buddies, Gezelschaps Buddies en Klusjes Buddies. Elk gebied vereist weer andere eigenschappen van Buddies. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat Buddy Jaap erg goed in klussen is en altijd graag naar opa en oma gaat, maar niet handig is met kinderen. Dan is Buddy Jaap een Gezelschaps Buddy en een Klusjes Buddy maar geen Oppas Buddy.

                                                 Afspraak maken

U kunt met de 3 verschillende Buddies een afspraak maken, u kunt dit doen door naar een van de telefoon nummers te bellen, een mail te sturen of via de online agenda. U kunt via de e-mail en de telefoon ook gelijk doorgeven wat u verwacht van deze Buddy.

E-mail voorbeeld: Oppas Buddy Lucie, oppassen op 20 December van 18:30 tot 22:00, op mijn twee kinderen; Kees en Lola. Kees en Lola zijn dol op spelletjes en worden voor het slapen gaan nog voorgelezen. Lola heeft nog wat rekenhuiswerk, zou je haar hiermee willen helpen? Tot 20 december om 18:30, groetjes.