“Ik ben een buddy omdat een buddy voor mij een maatje is, iemand die zijn hulp kan bieden aan anderen. Zaken als vrijwilligerswerk vind ik zeer belangrijk, omdat ik weet dat er ontzettend veel mensen op de wereld hulp kunnen gebruiken. Daarom probeer ik overal zoveel mogelijk mijn steentje aan bij te dragen. Zo ook bij het initiatief van Buddies. Door het zijn van een buddy kan ik zowel mijn eigen geluk als dat van een ander vergroten.”

“Ik ben graag een buddy doordat ik vroeger een super leuke oppas had, het lijkt mij super om ook zo’n oppas te worden. Ik had namelijk altijd een leuke tijd als de oppas er was.”

“Ik ben graag een buddy omdat ik denk dat wij als Buddies ervoor zorgen dat iedereen, daarmee bedoel ik de bewoners van het dorp, weer betrokken raakt met elkaar. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook de oudere bewoners van het dorp iemandhebben waar ze bijvoorbeeld hun hobby’s mee kunnen uitoefenen of iemand die voor hun een boodschap kan doen wanneer dat lastig is. Nog een belangrijke reden waarom ik graag een buddy ben, is omdat ik het super leuk vind om met kinderen te zijn. Al met al denk ik dat ‘Buddies’ een aanwinst is voor ieder dorp.”

“Ik vind het leuk om mensen van dienst te zijn en om nieuwe mensen te leren kennen. Natuurlijk breng ik ook graag mijn vrije tijd door met de mensen die voor mij belangrijk zijn.”
“De reden dat ik graag een buddy wil zijn is omdat ik me makkelijk aan kan passen in verschillende situaties. Ook draag ik graag een steentje bij voor de mensen uit Deil. In principe kan ik vrij wel met iedere doelgroep opschieten zowel jong als oud. Op dit moment heb ik alleen ervaring met oppassen. Maar mij lijkt het ook erg leuk om een betere band te krijgen met de ouderen uit ons dorp.”