Buddy worden

Om een Buddy te worden is het van belang dat je jezelf herkent in de kenmerken van een Buddy. Het begint allemaal bij betrouwbaarheid. Wanneer jij met een gezin een afspraak hebt gemaakt om donderdag avond op te komen passen om 8 uur ’s avonds, kunnen zij er dan voor 100% vanuit gaan dat jij er dan bent?

Betrouwbaar , Hulpvaardig en Vriendelijk

Oppas Buddies hebben een zeer grote verantwoordelijkheid voor de kinderen waar op ze passen. Daarnaast hebben ze een belangrijke voorbeeldfunctie te vervullen. Vind je het leuk om met kinderen om te gaan en zie jij jezelf als een positief voorbeeld voor de jongere kids dan kan dit iets voor jou zijn.

Klusjes Buddies houden ervan om met mensen samen te werken. Doe je graag klusjes in en rondom het huis dan kan dit iets voor jou zijn.

Gezelschaps Buddies gaan graag bij opa en oma langs. Ze houden ervan om naar de verhalen van opa en oma te luisteren en doen graag een bordspel, wandeling of een boodschap met/voor de ouderen. Herken jij jezelf hierin? Dan kan dit iets voor jou zijn.

Ben jij een Oppas buddy? Een Klusjes Buddy? Of een Gezelschaps Buddy? Of herken jij jezelf in alle drie de verschillende Buddies? Stuur dan een e-mail naar: info@onzebuddy.nl, dan maken we een afspraak voor een goed gesprek.